Από την Ανάληψη Ευθύνης των αντιεξουσιαστών, ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.. στα Δικαστήρια

Σε διαδικτυακή ανάρτηση κείμενο ανάληψης ευθύνης με την υπογραφή αντιεξουσιαστών, ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην Ευελπίδων.

Η ομάδα «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου / FAI-FRI» με ανήρτησε κειμένου σε ιστοσελίδα διακίνηση ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλαμβάνει την ευθύνη για «ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στην πίσω πλευρά της Ευελπίδων, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Μαρτίου (..) Τοποθετήσαμε σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι», σημειώνει στο κείμενο ανάληψης ευθύνης

Σύμφωνα με τους αντιεξουσιαστές, η ενέργειά Τους, αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης σε αναρχικούς “συντρόφους” τους -Γιαγτζόγλου, Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Χαρίση, Γ. Τσάκαλο- και σε “αντίδραση” στις εκκενώσεις υπό κατάληψη κτιρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε για την ενέργεια από την ανάληψη ευθύνης  καθώς δεν είχε προγενέστερη γνώση για τον ΑΕΜ. Κλιμάκιο μετέβη στην περιοχή προς αναζήτηση υπολειμμάτων  του εκρηκτικού μηχανισμού.