Από το παιγνίδι της αγάπης.. στα κρατητήρια για.. ραντεβού επ’αμοιβή

Συνελήφθη για ερωτικό ραντεβού με  χρέωση #€450 την ώρα, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λάρισας

Δήλωνε μοντέλο, είχε ανακηρυχθεί σε καλλιστεία- Star Βορείου Ελλάδος, με συμμετοχή σε διαφημιστικά σποτ και βιντεοκλίπ Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών, ενώ πρόσφατα είχε συμμετοχή σε reality σχέσεων. Τα στοιχεία της 27άχρονης εξακριβώθηκαν από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας όταν προχώρησαν στη σύλληψή της, για υπόθεση μαστροπείας .

Η 27άχρονη συνελήφθη σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, στο οποίο είχε ραντεβού έναντι αμοιβής, με το ύψος του ποσού στα #€450, με Αστυνομικό της Ασφάλειας Λάρισας, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πελάτης.

Πληροφορία της Ασφάλειας, απέδιδε σε 44άχρονη από την Θεσσαλονίκη, εμπλοκή της σε υπόθεση μαστροπείας καθώς φέρεται να εξέδιδε νεαρές σε ερωτικά  ραντεβού. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (19/12) στο lobby ξενοδοχείου στη Λάρισα ανέμενε σε προγραμματισμένο ραντεβού η 44άχρονη «ατζέντης» και μόλις αφιχθη η 27άχρονη, ανέβηκαν στο δωμάτιο με τον “πελάτη” Αστυνομικό ο οποίος προχώρησε στη σύλληψή της.

Το ραντεβού με το μοντέλο είχε προσύμφωνο πόσο #€450 για μία ώρα

Τα προσημειωμένα χρήματα κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητο της 27άχρονης, έξω από το ξενοδοχείο, ενώ σε βάρος της, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων. Σε βάρος της 44άχρονης η κατηγορία στη δικογραφία αποδίδεται για μαστροπεία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Η 27άχρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ η 44άχρονη, έλαβε προθεσμία και παραπέμφθηκε εκ νέου ενώπιον των Δικαστικών Αρχών .