“”Απειλές” ή περί συνουσίας με την μάνα μου, από τους εκάστοτε “παρακρατικούς” .. μάλλον ήταν στα πλαίσια της συννενόησης;”|ΑΠΟΨΗ*

..”Να υποθέσω επίσης ότι κάτι “aπειλές” ή μάλλον ευσεβείς ” πόθοι” , περί συνουσίας με την μάνα μου.. και με μένα τον ίδιο, από τους εκάστοτε ” παρακρατικούς” κουκουλοφόρους και το παρεάκι τους…μάλλον θα ήταν στα πλαίσια της συννενόησης ε;;;”

Με αφορμή βιντεοληπτικό υλικό το οποίο προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό και αναπαράχθη από τα κοινωνικά δίκτυα κατά τα επεισόδια (08/05) στο Σύνταγμα, εχουν καταγραφει οι αστυνομικοί της διμοιρίας να κάνουν κάποια βήματα προς το σημείο των αντιεξουσιαστών, όταν ένας από αυτούς κατεβάζει την κουκούλα και ακολουθεί φραστικά αντιπαράθεση σχεδόν 2 δευτερολέπτων μέχρι να απομακρυνθούν αντιεξουσιαστές και ανδρών των ΜΑΤ

Ως μέγιστη απόδειξη για «κρυφές», «πονηρές», «παρακρατικές σχέσεις» μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών ή μυστικών αστυνομικών οι οποίοι ενεργούν στοχευμένες προβοκάτσιες. Βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και παραθέτει πλάνα και από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία… καταρτιστεί το «μυθο»..

Αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στις διμοιρίες και συμμετείχαν στα μέτρα της Κυριακής (08/05) με πλήρη γνώση της επιχειρησιακής λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ, σχολιάζουν σχετικά..

image

“Α…κατι…μολότωφ , εκρηκτικές και μή που πέσανε στην αρχή, κάτι φωτοβολίδες πιστολιού στα “ίσια” , κάτι πέτρες κ …καδρόνια…να υποθέσω ότι ήταν ..” αναγνωριστικές” και για τα χαιρετίσματα..μεταξύ των ” συναδέλφων” παρακρατικών….
Γελάνε ακόμη και τα πίξελ των οθονών που σχηματίζουν τις γραμματοσειρες όσων γράφουν τις απίστευτες,άρρωστες και καθόλα ανίδεες…” δήθεν” αλήθειες!!!
Να υποθέσω επίσης ότι κάτι ” απειλές” ή μάλλον ευσεβείς ” πόθοι” , περί συνουσίας με την μάνα μου.. και με μένα τον ίδιο, από τους εκάστοτε “παρακρατικούς” κουκουλοφόρους και το παρεάκι τους…μάλλον θα ήταν στα πλαίσια της συννενόησης ε;;;
Βρε δεν συνουζιαζόμαστε ομαδικώς λέω εγώ;;;;;
Και άντε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, το ” παραμυθάκι” βόλευε απίστευτα τους ” άλλους”…
Τώρα με την Π.Φ.Α….
ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΝ…..????#?#????!!!!
Δεν περιγράφω…..άλλο”!!!!


*ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ