Ανυπόγραφη ανάληψη ευθύνης για την απόπειρα δολοφονίας με εκρηκτικές μολώτοφ στο ΑΤ Καισαριανής (video)

“Τρομολάγνοι” οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης σε απόπειρα δολοφονίας κατά Αστυνομικών στο ΑΤ Καισαριανής, με ανάληψη ευθύνης αποδίδουν την ενέργειά τους σε “αλληλεγύη” στους τρομοκράτες Δημήτρη Κουφοντίνα και Λάμπρο Φούντα

«Μεσημέρι Κυριακής 28/02. Το Α.Τ. Καισαριανής δέχεται επίθεση με μπογιές, πέτρες και μολότοφ. Οι τέσσερις ένστολοι που βρίσκονται στην είσοδο τρέχουν να βρουν κάλυψη στην ασφάλεια της φωλιάς τους. Η εικόνα των πανικόβλητων ΔΙΑδων να ρίχνουν μόνοι τους τις μηχανές τους για να γλιτώσουν να τους γίνει συνήθεια. Να τους συντροφεύει στην επόμενη εξακρίβωση, στην επόμενη προσαγωγή, στην επόμενη επίδειξη τσαμπουκά», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κείμενο ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε (26/03) σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του “χώρου”, για την επίθεση με βόμβες μολώτοφ σε απόπειρα δολοφονίας κατά Αστυνομικών στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

Κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες τους οι εκφραστές του αντάρτικου πόλης, “αλληλέγγυοι” στο ένοπλο αντάρτικο πόλης, στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα και τον νεκρό Λάμπρο Φούντα, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, επιλέγουν το κείμενό τους, να μη φέρει υπογραφή, και δημοσιεύεται ως ορφανή ανάληψη ευθύνης.