ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Σε "πανικό" η Πόλα Ρούπα, "διαβλέπει" η Αντιτρομοκρατική

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τι Αντιρομοκρατικό επιτελείο να αναλύουν το εκτενές πολυσέλιδο κείμενο, το οποίο φέρει την υπογραφή στον σκεπτικο ιδεολογισμό της Πόλας Ρούπα, επικηρυγμένη συντρόφου του κατάδικου τρομοκράτη,Νίκου Μαζιώτη.

Στο κείμενο της (17/10-21.24) , -επιστολή 7.463 λέξεων, σε 13 σελίδες, η Πόλας Ρούπα φερεται ως επίτιμο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, κι αναπαράγεται στον ιστότοπο του INDYMEDIA.
Το κείμενο όπως αναγράφεται, αφέθηκε έξω στον υπο καταληψη χώρο του Κ* ΒΟΞ (17/10) στην Αιθουσα Γκινη στο Πολυτεχνείο με θέμα “Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση”. Η επιστολή ήταν σε φωτοτυπημένα αντίγραφα και διαβάστηκε στους παρευρισκόμενους αντιεξουσιαστες στην εκδήλωση, χωρίς να γίνει αντιληπτό ποιος εναπόθεσε το κείμενο στο χώρο.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, “δεν απευθύνει μονο καλεσμα για “ένωση” οσων ιδεολογικα αποδέχονται την Αναρχική πολιτική σκέψη, κι έχουν ενταχθεί στο ένοπλο αντάρτικο, αλλα αποτελεί το “σαλπισμα” ενώ μόνη και προφανώς χωρίς να μπορεί να δείξει εμπιστοσύνη, βρισκεται σε εξαιρετικα δυσχερή θεση” .
Η επιλογη της Πολας Ρούπα να μην αποστείλει την επιστολη στο Indymedia,όπως στο παρελθόν, αλλα το ότι επελλεξε να τη διαμοιρασει σε τρικακια (φεϊγ βολαν) ερμηνευτικά εκτιμουν απο το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο, δεν παιρνει πλέον κανένα ρίσκο.
Η Πόλα Ρούπα, απευθύνεται σε μήνυμα της προς τον προφυλακισμένο σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, παραδέχεται ότι η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη είναι “ένα πλήγμα όχι μόνο για τον Επαναστατικό Αγώνα αλλά και για τον ανατρεπτικό αγώνα γενικότερα”, και υποστηρίζει μεταξύ άλλων γθα τον Επαναστατικό Αγώναπως παρά τα πλήγματα,” στέκεται πάντα όρθια, συνεχίζει στην ίδια πάντα πορεία του”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport