Αντιεξουσιαστής συνελήφθη για ληστεία σε υπάλληλο χρηματαποστολής και εμπρόθετο εμπρησμό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Με ένταλμα σε βάρος του, για ληστεία σε βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής και για επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, συνελήφθη από το ΙΔΕΖΙ της Ασφάλειας

Ο 34χρονος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς (10/02 2018) μαζί με αταυτοποίητο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου και του αφαίρεσαν το κυτίο μεταφοράς χρημάτων.
Ενώ με συνεργούς του, πρωινές ώρες (17/05 2009) τοποθέτησαν και πυροδότησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε σταθμευμένα οχήματα εξωτερικά και εσωτερικά αντιπροσωπείας
αυτοκινήτων στην Λ. Μεσογείων. Από την επέκταση της φωτιάς και τις εκρήξεις που ακολούθησαν, και τις  εκρήξεις προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε 21οχήματα και στους χώρους της αντιπροσωπείας. Την ευθύνη για την καταδρομική εμπρηστική επίθεση είχε αναλάβει σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι «Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας».

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προχώρησαν σε σύλληψη (13/10) του 34χρονου, για απείθεια και με τη δικογραφία σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ηέρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.