Αντιεξουσιαστές με.. “κουκούλες” δείχνουν και πάλι ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ

Με νεα προκήρυξη σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου οι συντάκτες του κειμένου με.. κουκούλες “δείχνουν”, δημοσιεύοντας στοιχεία και διευθύνσεις, ελεγκτές σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

image

Έντονη ανησυχία στην ΕΛΑΣ από τη δημοσίευση νέας προκήρυξης σε ιστοσελίδα διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου με τη δημοσιοποίηση τεσσάρων ονομάτων ελεγκτών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Το κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται γραμμένα με κόκκινο σπρέι συνθήματα σε τοίχους, τα οποία όπως παραθέτουν στην ανάρτησή τους έχουν αναγραφεί κοντά στις κατοικίες των ελεγκτών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

image

«Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

image

Η νέα προκήρυξη ακολουθεί τη δημοσιοποίηση λίστας, στην ιστοσελίδα διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, με 125 ονόματα ελεγκτών αλλά και επιθέσεων με βαριοπούλες σε σταθμούς στο Μοναστηράκι και τον Κεραμεικό.