Αντιεξουσιαστές ΘΣΝ: “Επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, θέλοντας να τη στοχοποιήσουμε”

Κείμενο για την καταδρομική επίθεση με βανδαλισμό και αναγραφή συνθημάτων στο γραφείο της Βουλευτού της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Οι δράστες της οργανωμένης επίθεσης, που σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (07-18/12) στο γραφείο της Βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Έλενας Ράπτη, η οποία καταγράφεται από τους συνεργάτης της, το πρωί της Δευτέρας (09/12) όταν μετέβησαν στο χώρο και άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές.

Με ανυπόγραφο κείμενο “αναρχικοί/ αναρχικές” όπως παραθέτουν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, απειλούν στο υστερόγραφο που παραθέτουν “την επόμενη φορά θα μπούμε στα γραφεία σας” και μεταξύ άλλων, αναφέρονται στην επίθεση και βανδαλισμό με μπογιές στο γραφείο της Ελενας Ράπτη : “Επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Ε. Ράπτη, θέλοντας να τη στοχοποίησουμε ως άμεσο εκφραστή της κυβερνητικής πολιτικής “νόμου και τάξης”. Η δράση αυτή αποτελεί μια ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους/ες πλήττονται από την κρατική καταστολή, αλλά και στους απειλούμενους κατειλημμένους χώρους” και παραθέτουν το μανιφέστο ως αιτιολογικό ισχυρισμό για την καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησαν.

Στο ίδιο κείμενο κάνουν εκτενή αναφορά στην απόφαση του ΥπΠΡΟΠΟ ο οποίος είχε θέσει 15θήμερο τελεσίγραφο γαι εκκένωση όλων των κατειλημμένων χώρων,με προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης την 5η Δεκέμβρη 2019, και σημειώνουν “ο πόλεμος συνεχίζεται”!