Αντιεξουσιαστές έξω από οικία Δικαστικού που χειρίζεται θέματα Τρομοκρατίας με την ΕΛΑΣ ..αθέατο παρατηρητή

Κουκουλοφόροι του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της Εφέτη Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα η οποία βρίσκεται υπό Αστυνομική επιτήρηση, με την ΕΛ.ΑΣ αθέατο παρατηρητή χωρις να προβαίνει σε προσαγωγές.

Κομπαζουν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου για την παραστασταση διαμαρτυρία έξω από την οικια της Εφέτη Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα, με απειλές κατα Δικαστών και με ανάρτηση φωτογραφικού υλικού δημοσιοποίησαν αντιεξουσιαστές και υποστηρικτές τρομοκρατών δημοσιοποίησαν καταδρομική τους δράση.

Με απειλές σε Εισαγγελείς που χειρίστηκαν τις υποθέσεις τρομοκρατίας και καταδίκασαν μέλη των “Πυρήνων της Φωτιάς”, αποφάσισαν την παραυαση κρατηδης της Ηριάννας, του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη, οι συντάκτες του κειμένου αναφέρονται σε «πολύτιμες υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στην αντιτρομοκρατική».

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι αντιεξουσιαστές πεζή συγκεντρωθηκαν (22/02) έξω από το σπίτι της Εφέτη με απούσα την Αστυνομία, χωρίς προσαγωγές και αφού άνοιξαν πανό και απέρριψαν τρικάκια.

«Όσο και να κρύβεστε, όσο και να σας προστατεύουν, θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας. Η «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ».

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση στο διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου γίνεται παράθεση κριτικής στην καταδίκη που επέβαλλε η Εφετης Ι.Κλάπα στον κατάδικο τρομοκράτη του ΕΑ Νίκο Μαζιώτη, επισημαίνοντας «την “ξανασυναντήσαμε” πρόσφατα, όταν προέδρευε στο συμβούλιο που επέβαλε τους περιοριστικούς όρους στον αναρχικό σύντροφο Γρ. Τσιρώνη, που, επί της ουσίας, τον φυλάκισε εκ νέου, αυτή την φορά στο σπίτι του».

Άμεσα η Αντιτρομοκρατική εξέδωσε εσωτερική διαταγή προς το ένστολο προσωπικό που διατίθεται ως φύλαξη στους Δικαστικούς Λειτουργούς να αυξήσουν τα μέτρα επιτήρησης ενώ αρνητική κριτική ασκήθηκε στους Αστυνομικούς   που βρεθηκαν -για μια ακομα φορα – αιφνιδιασμένοι απο τους αντιεξουσιαστές χωρις να προβαίνουν σε προσαγωγές των αντιεξουσιαστών οι οποίοι συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας  έξω από το σπίτι της Δικαστικού .