Άνθρωποι του .. “μεροκάματου” οι “Διστομίτες με τα μαύρα”!

Ευφάνταστες, αλλά και πραγματικές επαγγελματικές ιδιότητες φέρονται να δήλωναν οι ληστές του Διστόμου, προκειμένου να δικαιολογούν την οικονομική ευμάρεια τους, αλλά και τη δυνατότητα τους να διαμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε σπίτια χωρίς ..εμφανή επαγγελματική ενασχόληση

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στους περίοικους με τους οποίους είχαν αναπτύξει στοιχειώδη και για λόγους συνωμοτικότητας κοινωνική σχέση, ο Σπύρος Χριστοδούλου έλεγε ότι είναι έμπορος χρυσού. Ο Γρηγόρης Τσιρώνης δήλωνε ταξιτζής στην Αθήνα, ισχυρισμός που δεν απείχε και πολύ από την αλήθεια καθώς είχε εργαστεί στο παρελθόν σε ταξί και πριν από την αναγκαστική εξαφάνιση του στις 16 Ιανουαρίου του 2006 ως καταζητούμενος “ληστής με τα μαύρα”, τότε. Τέλος, ο Σπύρος Δραβίλας δήλωνε φορτηγατζής.
Από τις καταθέσεις των γειτόνων τους στην Μαγνησία, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι πεπεισμένοι πως πριν από την επιχείρηση της σύλληψης τους (29/05), ήταν έτοιμοι να κάνουν άλλη μια ληστεία και να επιστρέψουν στα κρησφύγετα τους στην Αθήνα, όπου ο καθένας είχε νοικιασμένα από ένα μέχρι και δύο σπίτια.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport