«Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» – Εκδήλωση Αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων

Στην πλατεία Εξαρχείων, καλουν Αστυνομικοί πολιτικά κόμματα και φορείς να συμμετάσχουν, σε εκδήλωση ενάντια “στα τυφλά φαινόμενα βίας που στρέφονται κατά πολιτών και αστυνομικών”.

Στην πλατεία Εξαρχείων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, καλεί στην εκδηλωση «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» καθώς όπως αναφέρει, φαινόμενα που έχουν καταστεί «Θεσμοποιημένη πραγματικότητα» με την ανοχή της επίσημης πολιτείας, η κοινωνία ουδέποτε τα ανέχθηκε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση   

“Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. θεματοφύλακας αρχών και αξιών της Δικαιοσύνης, της Ισότητας και της Δημοκρατίας και με θέσεις σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή βίας και αυταρχισμού παρεμβαίνει κάθε φορά υπέρ των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται «τυφλά» φαινόμενα βίας που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και Αστυνομικών τα οποία τείνουν να γίνουν «Θεσμοποιημένη πραγματικότητα» με την ανοχή της επίσημης πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν.

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. κάνει την αρχή αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί την 29-06-2017 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Εξαρχείων και καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους.

Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση έστω και τώρα.

Αν όχι τώρα, Πότε”;

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.