Άνω Λιόσια: Σοβαρό τροχαίο στη Λ.Φυλής-Αναζητά πληροφορίες η Τροχαία

Τροχαίο με εγκαταλειψη τα ξημερώματα στη Λ.Φυλής στα Άνω Λιόσια, με εναν σοβαρά τραυματίας. Η Τροχαία αναζητά στοιχεία για τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα (01/09-00.30) στη Λ.Φυλής στα Άνω Λιόσια, στο ύψος της «Χρωμοδομής», με την παρασυρση αναβάτη δικύκλου, απο διερχόμενο οχημα.

Ενας 35άχρονος σοβαρά τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, και εισήχθη στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, όχημα το οποιο ακολούθησε «τρελή» πορεία στο ρεύμα καθόδου, αρχικά συγκρούστηκε με έτερο όχημα και στη συνέχεια παρέσυρε τον 35άχρονο άνδρα, διερχομενος με τη μηχανή του, απο το σημείο, φορώντας το κράνος του.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι ο οδηγός και οι επιβαίνοντες στο όχημα- αναφέρονται Ρομά- που προκάλεσε το τροχαίο, εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε, χωρίς να βοηθήσει τον αιμόφυρτο οδηγό της μηχανής.

* Έκκληση προς τους πολίτες που ενδεχομένως γνωρίζουν σχετικά με το τροχαίο ή για το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα (Scoda Octavia με αριθμό κυκλοφορίας, ΙΒΥ 3650) να επικοινωνήσει με την Τροχαία ή με το τμήμα ασφαλείας Άνω Λιοσίων στο 2102483217.