Ανδραβίδα: “Άκουσε” αποφαση προφυλάκισης ο καθ ομολογίαν δράστης της τετραπλής δολοφονίας της οικογένειας από την Αλβανία

Απόφαση προσωρινής κράτησης άκουσε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Ανδραβίδας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του

Ανακριτής και Εισαγγελέας στο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση, του 60χρονου ο οποίος έλαβε φυλακιστήριο,  ως καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του ζευγαριού και των δύο νηπίων του 1,5 και 2,5 ετών μέλη της πενταμελούς οικογένειας από την Αλβανία.

Ο 60χρονος δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία του ζευγαριού από την Αλβανία, ωστόσο εξακολουθεί να δηλώνει αδυναμία να ανακαλέσει στη μνήμη του τη δολοφονία των δύο νηπίων της οικογένειας.

«Δεν πήγαινε άλλο. Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», φέρεται να υποστήριξε ο 60χρονος, στον Ανακριτή, αναφορικά με τα κίνητρα του, να διαπράξει το τετραπλό έγκλημα, ενώ ανέφερε ότι το όπλο του εγκλήματος ήταν οικογενειακό κειμήλιο του πατέρα του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι το ζευγάρι από την Αλβανία, δημιουργούσε προβλήματα στην ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία μένει στο υπερκείμενο διαμέρισμα από το ισόγειο που ενοικίαζε η οικογένεια των Αλβανών. «Πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο τους. Εκεί τους πυροβόλησα. Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος, και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό.

Εκείνη την ημέρα, με πήρε εκείνη τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως για ακόμη μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος Αρμάντο Κλότσι μου επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα» φέρεται να παραδέχθηκε.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Ανακριτή για τις δολοφονίες των δύο νηπίων, ο 60χρονος επέμεινε να επαναλαμβάνει, οτι δε θυμάται. Ενώ στην ερώτηση, γιατί γύρισε επέστρεψε στην Ανδραβίδα ενώ ήταν καταζητούμενος, ο 60χρονος υποστήριξε ότι ήθελε να ταΐσει τον οικοσιτο σκύλο του.

Στον 60χρονο έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη, για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κι έχει λάβει φυλακιστήριο σε μεταγωγή για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το νομικό συμπαραστάτη συνήγορος του 60χρονου, Σπύρο Ανδριόπουλο, ο εντολέας του θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ δεν έγινε δεκτό στην παρούσα φάση το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.