Αναζητείται μπράβος για ξυλοδαρμό Σωφρονιστικού, σε.. “παρεξήγηση”.

Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία και πρώην σύζυγο δημοφιλούς έντεχνης τραγουδίστριας ενώ δύο χρόνια αργότερα, προσδιορίζεται ως φυσικός αυτουργός σε μια ακόμα ανθρωποκτονία . Το όνομα του έχει περιληφθεί σε ποινικές δικογραφίες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, για άλλη μια φορά απασχολεί τις Αρχές, για ξυλοδαρμό Σωφρονιστικού Υπαλλήλου.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων του ΤΑ Χαλανδρίου, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ενώ βρίσκεται ελεύθερος, με αναστολή ποινης και περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με την καταγγελία τεως Δημοτικού Αστυνομικού, (νυν)Σωφρονιστικού   σε μπαρ του Χαλανδριου, η παρέα του ειχε φραστικό διαπληκτισμό με τον συγκεκριμένο άνδρα, θαμώνα στο ίδιο μαγαζί, με την αφορμή να περιγράφεται σε “παρεξήγηση”.. για νεαρή.
Αν και η “παρεξήγηση” φάνηκε ότι λήγει εκεί με ..εκατέρωθεν εξηγήσεις, λίγο αργότερα, και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με πρωτοβουλία του Σωφρονιστικού, οι δύο άνδρες, συναντήθηκαν και πάλι.
Ο θηριώδης σε μυικη διάπλαση 32άχρονος ποινικός, όπως καταγγέλλει ο Σωφρονιστικός, μετέβη εξω απο την οικία του, για περαιτέρω.. “εξηγήσεις”και του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο.
Γείτονες που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον Σωφρονιστικό στο Νοσοκομείο, ενω στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό στο ΤΑ Χαλανδρίου.
Για το επεισόδιο ενημερώθηκε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβε και την προανάκριση, παρά τις αναζητήσεις, δεν έχει εντοπισθεί, ενώ και οι επαφές των δύο ανδρών εξετάζονται.
Ο 32άχρονος, γνωστό στον κόσμο της νύχτας για την ανεξέλεγκτη μυϊκή του δύναμη, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές ως ύποπτος συμμετοχής σε πολυάριθμη ομάδα νονών της νύχτας.
Στο παρελθόν, ο 26άχρονος (τότε -2009) είχε μεταβεί σε μπαρ στον πύργο Αθηνών, για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα φίλης του, η οποία δούλευε στην επιχείρηση ως σερβιτόρα, και είχε αποχωρήσει όταν αρνήθηκε να εργαστεί φορώντας αποκριάτικη στολή όπως της είχε ζητηθεί. Όταν ο επιχειρηματίας, στις απαιτήσεις του νεαρού για αποπληρωμή των δεδουλευμένων της σερβιτόρας, αντέδρασε -σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δράστης-, έβγαλε πιστόλι -για το οποίο ο επιχειρηματίας είχε νόμιμη άδεια κατοχής- και απείλησε τον νεαρό. Οπως υοστήριξε ο δράστης, χτύπησε τον 63άχρονο επιχειρηματία, τον αφόπλισε, τον πυροβόλησε και αποχώρησε από το γραφείο του.
Η σύλληψη του ακολούθησε δύο χρόνια αργότερα (2011), όταν την 1η Νοεμβρίου του 2011 στο Χαλάνδρι πυροβόλησε 44άχρονο και καταδικάστηκε και για τη δολοφονία του επιχειρηματία το Μάρτιο του 2009 μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε στον πύργο Αθηνών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport