Αναβολή “λόγω κωλύματος”.. της άλλης πλευράς

Η προγραμματισμένη τελετή.. αναβάλλεται

Σύμφωνα με ενημέρωση που λαμβάνουν οι διαπιστευμένοι συντάκτες των συναρμόδιων Υπουργείων, είχε προγραμματισθεί (29/03-11.00) στο ΥΠΕΘΑ, η υπογραφής ΚΥΑ και εφαρμοστικής συμφωνίας για την ενδονοσοκομιακή περίθαλψη στελεχών της ΕΛΑΣ στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και την τοποθέτηση Υγειονομικού Προσωπικού του ΠΣ στο 251ΓΝΑ, μεταξύ των Υφυπουργών των δύο Υπουργείων .
Για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα -Σιδηροπούλου και για το ΥΠΕΘΑ, ο αναπληρωτής Παναγιώτης Ρήγας. Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, με νεότερη ενημέρωση, οι διαπιστευμένοι συντάκτες ενημερώθηκαν ότι η εκδήλωση, αναβάλλεται. Σε σχετική ερώτηση προς τα δύο γραφεία των συναρμόδιων Υφυπουργού και αναπληρωτή Υπουργού, η απάντηση ήταν κοινή δείχνοντας την ..άλλη πλευρά.
Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, ήταν αίτημα του ΥπΠΡΟΠΟ για αναβολή της συνάντησης, λόγω ¨κωλύματος” το οποίο έγινε αποδεκτό καθώς δεν υπήρχε εμπλοκή στο πρόγραμμα του αναπληρωτή Υπουργού, ενώ σύμφωνα με του ΥπΠΡΟΠΟ το κόλλημα εγγυείται στην ανατροπή του προγράμματος του αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ, και είχε σαν επακόλουθο την αναβολή της συνάντησης.
Αναμένεται αν την επόμενη εβδομάδα ακολουθήσει επαναπροσδιορισμός ημερομηνίας για την τελετή παρουσία των Δημοσιογράφων ή με μια ανακοίνωση θα ενημερωθούν σχετικά οι διαπιστευμένοι συντάκτες για την υπογραφή ΚΥΑ και της εφαρμοστικής συμφωνίας για την ενδονοσοκομιακή περίθαλψη στελεχών της ΕΛΑΣ στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και την τοποθέτηση Υγειονομικού Προσωπικού του ΠΣ στο 251ΓΝΑ.