Αναβολή δικασίμου για τον Θέμη Αδαμαντίδη- Κόλλημα στο πρόσωπο της καταγγέλλουσας που εξετάζεται απο ιατροδικαστική και στην παρουσία του δικηγόρου της λόγω δικασίμου

Αναβλήθηκε για 14 Ιουλίου η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο της Αθήνας με τον λαϊκό τραγουδιστή να παρεμβαίνει ενοχλημένος από την εξέλιξη

Αναβολή από το Αυτόφωρο Τριμελές για τις 14 Ιουλίου 2022, έλαβε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του κατά τη δικάσιμο της Δευτέρας (04/07) από προθεσμία. Η δίκη έλαβε αναβολή μετά από αίτημα της Πολιτικής Αγωγής καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συνεργάτη του, κώλυμα καθώς δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο Εισαγγελέας της Εδρας, αναφέροντας οτι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Η Έδρα υιοθέτησε την Εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!», φώναξε αγανακτισμένος ο Θεμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής. Στο Δικαστήριο μεταξύ άλλων βρέθηκε και μια εκ των  πρώην συντρόφων με την οποία έχει αποκτήσει παιδια.

Ο νομικός συμπαραστάτης του λαϊκού  τραγουδιστή δήλωσε, «Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας».