Αναβαθμίστηκε η ..”σκοπιά” στην οικία της Υπουργού με ..”ανατομική καρέκλα”

Σε φωτογραφικό υλικό, αποτυπώνεται ο “εξοπλισμός” που .. παρεχεται σε Αστυνομικους προς εκτελεση της υπηρεσίας στατικής φυλαξης σε οικια Υπουργού και φυλασσόμενου στοχου..

archio-lipsis-37

Οφείλουμε προς τους αναγνώστες μας,-στο nantiareport.gr- μια διόρθωση ύστερα απο σχετική ενημέρωση που λάβαμε απο ένστολο. Το παροπλισμένο όχημα το οποίο χρησιμοποιείται ως.. “σκοπιά”, εχει “εγκατασταθεί” εξωτερικά της οικίας φυλασσομενου στόχου, ενω “ανατομική καρέκλα” έχει τοποθετηθεί εξωτερικά της οικίας της Υπουργού Πολιτισμού.

______

Υπηρεσία στατικής φυλαξης σε.. “σκοπιά” με παροπλισμενο όχημα, εκτελουν οι Αστυνομικοί εξω απο την οικία φυλασσόμενου στόχου.

archio-lipsis-39

Οπως αποτυπώνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, στο κάθισμα του οδηγού, έχει τοποθετηθεί χαρτοκουτο για να στηρίζεται σε όρθια θεση, ενώ το όχημα είναι “εγκατεστημένο” στο χώρο για τον ενστολο ο οποίος διατίθεται σε υπηρεσία στατικής φυλαξης.

archio-lipsis-38

Ενω σε αλλη στατική φυλαξη, στην οικια της Υπουργού Πολιτισμού Έλενας Κουντουρα, κατα την εκτέλεση της υπηρεσίας φυλαξης στον εξωτερικό σκοπό, διατιθεται  και..  “ανατομική” καρέκλα..

_________

*securnews.gr