ΑΝΑΣΑ: 4000Αστυνομικοί στο Μαρκόπουλος, στη φύλαξη.. κατασχεμένων

Την απασχόληση Αστυνομικών μονάδων της ΕΛΑΣ, στη φύλαξη κατασχεμένων μηχανημάτων στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής, κατήγγειλε για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Τέσσερις χιλιάδες Αστυνομικοί στο Μαρκόπουλος φυλάσσουν κατασχεμένες μπουλντόζες και εκσκαφείς, από τις 03Ιουλίου 2012, με εισαγγελική παραγγελία ύστερα από κατάσχεση του εξοπλισμού από εργολήπτρια εταιρεία.

“Όλα αυτό  το διάστημα, 3720/8άωρα απαιτήθηκαν και διατέθηκαν γαι τις φυλάξεις οι αντίστοιχοι Αστυνομικοί” σημειώνει ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, Χρήστος Συνδρεβέλης.

Οι ήδη αποδυναμωμένες Αστυνομικές Υπηρσίες, της Βάρης του Μαρκόπουλου του Κορωπίου των Καλυβίων διαθέτουν προσωπικό για τη φύλαξη των μηχανημάτων, ενώ στη Λ.Κατεχάκη, αυτές τις ημέρες το σχέδιο αναδιάταξης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης.

“Σε καμία περίπτωση δε θα υποδείξουμε στη Δικαιοσύνη το έργο της, αν θέλει μπορεί να βγει τον τρόπο, και να βοηθήσει από την πλευρά της να απαλλαγούμε από αυτό το πάρεργο” σημειώνει ο Χρήστος Συνδρεβέλης.

Σε συνάντησή που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την εν λόγω κατασπατάληση αστυνομικής δύναμης για την φύλαξη κατασχεμένων μηχανημάτων έργων στην περιοχή του Μαρκοπούλου Αττικής.