Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον Γιάννη Κατσιαμάκα και σε γυναίκα αρχιφύλακα: «Θα πληρώσετε ακριβά, θα πληρώσετε για όλα..»

Διαδικτυακή ανάληψη ευθύνης από τους «Πυρήνες Άμεσης Δράσης/ Πυρήνας Αναρχικής Αντιβίας» για την επίθεση στην πολυκατοικία στον εα Αντιστρατήγου ΕΛ.ΑΣ και προεδρο της ΠΟΑΞΙΑ καθώς επίσης σε όχημα Αρχιφύλακα

Στην πάγια πρακτική τους, οι λάγνοι της κουκούλας, ανήρτησαν κείμενο ανάληψης ευθύνης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπέρ του κατάδικου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα. «Δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου ή παρεξήγησης. Μιλάμε δυο γλώσσες διαφορετικές» υποστηρίζουν οι υποστηρικτές του τρομοκράτη.

«Η ΝΔ έχει ξαναδώσει σε μεγάλο βαθμό πνοή, ζωντάνια, δύναμη και επιρροή στην Άμεση Δράση. [..] Εν ολίγοις, η ΝΔ έχει καταφέρει το αντίθετο απ’ αυτό που έταζε προεκλογικά στο κοινό της: Τα αστικά κέντρα που φλέγονται, με καθημερινές (κυριολεκτικά) επιθέσεις σε κρατικούς και καπιταλιστικούς στόχους, με στρατιωτικοποίηση των μητροπολιτικών κέντρων και μόνιμη ανάδυση πεδίων σύγκρουσης με τις κατασταλτικές δυνάμεις, με συνεχείς εικόνες βίας και διατάραξης της τάξης»..

«Στα πλαίσια της στρατηγικής μας ώστε να αλλάξει στρατόπεδο ο φόβος, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις:

– Στην οικία του Γιάννη Κατσιαμάκα, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αθηνών (ΠΟΑΞΙΑ) και απόστρατου αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ, στον Βύρωνα.

– Στην οικία και το όχημα της …  αρχιφύλακα του Αστυνομικού Τμήματος Πατησίων, στα Άνω Πατήσια. Η υψηλόβαθμη θέση της … την καθιστά συνυπεύθυνη για κάθε άνθρωπο που έχει δεχθεί βία, εξευτελισμούς, τραμπουκισμούς και ρατσιστικές συμπεριφορές από τα ένστολα καθάρματα της περιοχής»..