Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Δάφνης

Με ανυπογραφο κείμενο στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελεύθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, άγνωστοι συντάκτες ανέλαβαν την επίθεση στο ΑΤ Δάφνης, με αναφορές στον νεκρό σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη, και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρου Φούντα.
Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελεύθερωνιδεώντουαντιεξουσιαστικούχώρου (29/03-20.08) με αναφορά στην εισαγωγή του κειμένου στη φραση του GOETHE “όπως και να ναι λίγο μη το θεωρήσεις την εποχή σου με θάρρος να τη ζήσεις” οι συντάκτες του κειμένου ανάληψης ευθύνης, αναφέρονται στην ένοπλη συμπλοκή του τρομοκράτη συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Λάμπρου Φούντα, ο οποίος έπεσε νεκρός σε ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς στη Δάφνη, “πλέκοντας” εγκώμιο στο νεκρό τρομοκράτη.
“5 χρόνια μετά την ένοπλη συμπλοκή στη Δάφνη και τίποτα δεν άλλαξε,
5 χρόνια παραμένεις εδώ,
5 χρόνια συνεχίζεις να μας εμπνέεις,
5 χρόνια δίπλα μας…
…ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ” αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Με θεματικούς τίτλους “Μπουρλοτο και φωτιά σε κάθε φυλακή”, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση (28/03)” στο Α.Τ.Δάφνης, τμήμα στο οποίο υπηρετούσαν οι δολοφόνοι του Λάμπρου, πυρπολώντας 3 περιπολικά κι 1 υπηρεσιακό όχημα. Παρά τον φρουρό που ήταν έξω και μας σημάδευε εύθυβολα, πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους όρους που εμείς είχαμε θέσει”, αναγράφουν χαρακτηριστικά.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport