Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε στέλεχος της ΧΑ και προαναγγελία επιθέσεων σε Αστυνομικούς.

Ανώνυμα και ανυπόγραφα, στο “γνωστό” ιστότοπο παράθεσης θέσεων του αντιεξουσιαστικόυ χώρου, αναρτήθηκε κείμενο ανάληψης ευθύνης για επίθεση σε βάρος στελέχους της Χρυσής Αυγής, ενώ προαναγγέλλονται επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών.

 Το κέιμενο αναρτήθηκε (30/09) στον ιστότοπο χωρίς -όπως συνηθίζεται πρόσφατα-, δε φέρει υπογραφή ή οργάνωση. Όπως αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου, τα μέλη της ομάδας επιτέθηκαν σε “ηγετικό στέλεχος της Χ.Α υπεύθυνο πολιτικής προπαγάνδας και διαμόρφωσης σκέψης στα νέα μέλη” στο σπίτι του, και οπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν “του αφαιρέσαμε το δικαίωμα να στέκεται όρθιος”.
Στο κείμενο προαναγγέλλουν και επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών στόχων, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, “Αν και μας έχουν καλέσει πολλά μεγαλοστελέχη της Χ.Α για επίσκεψη στα σπίτια τους, αποφασίσαμε το επόμενο ραντεβού να είναι στο σπίτι ενός από τους φασίστες με τις στολές και τα μηχανάκια που βασάνισαν τους αντιφασίστες στο Κερατσίνι στη μεγάλη διαδήλωση και όχι μόνο…”.
Στο κειμενο οι συντάκτες, εξαπολύουν μηνύματα μίσους και θανάτου στους “φασίστες και οτι τους στηρίζει” όπως αναφέρει.
Πρόκειται για τη δεύτερη ανάληψη ευθύνης (27/09) για εμπρηστικές ενέργεις σε βάρος οχημάτων μελών και στελεχών της Χρυσης Αυγής, και το βανδαλισμό στα γραφεία του ΛΑΟΣ, στα Πατήσια.
Η προσφατη επίθεση σημειώθηκε ανήμερα των εκδηλώσεων στο Κερατσίνι για τον Παύλο Φύσσα (18/09).