“Αναδιάρθρωση: Δυστυχώς χάθηκε μεγάλη ευκαιρία ουσιαστικής προσφοράς και ανταπόδοσης προς τον πολίτη”

Με αφορμή τα εγκαίνια νέων Αστυνομικών Υπηρεσιών λόγω της αναδιάρθρωσης, σχόλιο υπηρετούντα *στην ΕΛΑΣ.

“Η περιβόητη αναδιάρθρωση υπηρεσιών και προσωπικού, αφού πήρε σάρκα και οστά απλά επιβεβαίωσε την προχειρότητα που κάποιοι χειρίστηκαν το όλο εγχείρημα αγνοώντας τις προτάσεις και την αγωνία ανθρώπων που πίστευαν από την αρχή ότι η τελική μορφή του σχεδίου που παρουσιάστηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν κινούνταν προς την σωστή κατεύθυνση.
Όταν καταργείς δυο υπηρεσίες δυνάμεως 75 οργανικών περίπου, γιατί θεωρείς πως έτσι θα μπορέσεις να ενισχύσεις και να προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες στους πολίτες, δεν επιτρέπεται να εγκαινιάζεις ένα νέο Αστυνομικό τμήμα δυνάμεως 22 ατόμων και στην ουσία το μόνο που να κερδίζεις να είναι η αλλαγή της έδρας.
Δεν φτάνει να ικανοποιούνται μόνον οι πελατειακές σχέσεις μέσα από εικονικές αναδιαρθρώσεις μεταφέροντας έδρες υπηρεσιών και στριμώγματα αστυνομικών, χωρίς έστω μιας μικρής ουσιαστικής προσφοράς στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη που αγωνιά καθημερινά για την ασφάλεια της οικογένειάς του και της περιουσίας του.
Δυστυχώς χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία ουσιαστικής προσφοράς και ανταπόδοσης προς τον πολίτη που θα συνεχίζει να στηρίζει τις ελπίδες του στο φιλότιμο εκείνων που ακόμη σέβονται το σήμα που φέρουν στο αριστερό τους μπράτσο!”

_____________

* Γιάννης Μακρής, μέλος ΔΣ ΣΕΦΕΑΑ