Αμπελόκηποι: Πολωνή κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από Αλβανό τον οποίο κάλεσε στο σπίτι της- Συνελήφθη από την Άμεση Δράση

Επιχείρησε να βγει από το διαμέρισμα, έσπασε ωστόσο το χερούλι της πόρτας και εγκλωβίστηκε , ενώ λόγω ύψους δεν μπορούσε να διαφύγει από το μπαλκόνι, και συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικής βλάβης

Η 30χρονη Πολωνή, συνομιλούσε με μέσο κοινωνικής δικτύωσης με 38χρονο Αλβανό, το οποίο κάλεσε στο διαμέρισμά της, στους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με την καταγγελία της  30χρονης από την Πολωνία, αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με τον 38χρονο, ο οποίος τη χτύπησε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, τρέποντας σε φυγή των 38χρονο, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά έσπασε το χερούλι της πόρτας… κι εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα. Σε μια προσπάθεια να διαφύγει, βγήκε στο μπαλκόνι ωστόσο λόγω ύψους δεν κατάφεραν να διαφύγει, και καθώς η 30χρονη τον κλείδωσε όταν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβε τον 38χρονο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, ο 38χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.