Αμπελόκηποι: Εγκατέλειψαν πτώμα Κινέζου για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί αναγγελία εξαφάνισης, έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο

Προβληματισμό στις Αρχές έχουν προκαλέσει δηλώσεις εξαφάνισης και δολοφονίες Κινέζων που διαμένουν στην China Town στο κέντρο της Αθήνας

Νεκρό εγκατέλειψαν 31χρονο αλλοδαπό ομάδα 3- 4 ατόμων χωρίς δήλωση στοιχείων ταυτότητας (31/07) έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους.

Πρόκειται για τον Κινέζο Λιν Χουαγκουανγκ, για τον οποίο στις 12 Ιουλίου είχε εκδοθεί αναγγελία αναζήτησης εξαφανισμένου ατόμου από το κέντρο της Αθήνας, ενω κατά δήλωση των οικείων του, ηταν χρήστης ναρκωτικών.

Το θύμα αναγνωρίστηκε από το μεγάλο δράκο τατουάζ που έφερε στο στήθος του ο 31χρονος, ωστόσο τα αίτια θανάτου του αναμένεται να προσδιορίσει η ιατροδικαστική εξέταση ενω έχει υποβληθείκαι αίτημα τοξικοϊστολογικής εξέτασης.

Για τις ελληνικές Αρχές έχουν προκύψει ενδείξεις ότι στο κέντρο της Αθήνας έχει αναπτύξει δράση η κινεζική μαφία,  με τούς συγγενείς των θυμάτων να μην καταγγέλλουν τις απαγωγές για λύτρα σε βάρος ομοεθνών τους, ωστόσο η ανεύρεσή τους ή η εμφάνισή τους, αποτελεί αφετηρία διερεύνησης της υπόθεσης χωρίς ωστόσο να προκύπτει και εξιχνίαση.

Τη διερεύνηση για την υπόθεσε ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.