Άμφισσα: Προφυλάκιση σε Σωφρονιστικό κατάστημα άκουσε ο πατροκτόνος

Μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε ο νομικός συμπαραστάτης του πατροκτόνου, άκουσε απόφαση προσωρινής κράτησης σε Σωφονιστικό Κατάστημα, αν και είχε τεθεί ως ενδεχόμενο η προφυλάκισή του στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού

Μετά την απολογία του, ο 38χρονος ως καθ ομολογίαν δράστης στη δολοφονία του πατέρα του, το μεσημέρι της Πέμπτης (28/09) άκουσε απόφαση για προφυλάκιση. Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, αν και μετά τη λήψη της απόφασης των Δικαστικών Λειτουργών, εξετάσθηκε το ενδεχόμενο το φυλακιστήριό του να το τοποθετούσε ως έγκλειστο στο Ψυχιατρικό κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού, η υπεράσπιση ζήτησε εγκλεισμό σε Σωφρονιστικό Κατάστημα κοντά στον τόπο καταγωγής του και πρόκειται να μεταχθεί στις Φυλακές της Φωκίδας.

Ο 38χρονος είχε μεταχθεί  συνοδεία Αστυνομικών της Ασφάλειας Άμφισσας (26/09) ενώπιον του Ανακριτή, με το νομικό του συμπαραστάτη, ωστόσο να καταθέτει αίτημα και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (28/09-10.30).

Ο καθ ομολογίαν πατροκτόνος, αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές του Μαλανδρίνου, σε πτέρυγα υποδίκων μέχρι να οριστεί το πρωτόδικο δικαστήριο .