“Άμεση απεμπλοκή των Πυροσβεστών από την Αττική Οδό, ή να προβεί σε αποζημίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το ΠΣ”

Με τίτλο «Το τζάμπα πέθανε- Το τζάμπα ζει», η Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, διεκδικεί οικονομική αναγνώριση και αποζημίωση για την «συσσωρευμένης οφειλόμενης υπερεργασίας» εν μέσω στης κακοκαιρίας “Ελπις”

Αναφέρει η συνδικαλιστική ανακοίνωση των Πυροσβεστών, «Το αριθμητικά ελλιπές, το σταθερά υπερεργαζόμενο και πενιχρά αμειβόμενο πυροσβεστικό προσωπικό, ευρισκόμενο στο σύνολό του σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», έδωσε και συνεχίζει να δίνει μάχη όπου και όποτε του ζητάτε.
Στο δια ταύτα, για οποιαδήποτε οικονομική αναγνώριση του έργου μας και αποζημίωσης της συσσωρευμένης οφειλόμενης υπερεργασίας μας, θα πρέπει να αναμένουμε ίσως κάποια μελλοντική και πολυδιαφημισμένη αναδιοργάνωση, αναδιάρθρωση ή όπως αλλιώς θέλει ονομαστεί! Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για τις ευχαριστίες της πολιτείας!
Για την ώρα και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη απεγκλωβισμού- διάσωσης συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, ζητάμε την ΑΜΕΣΗ απεμπλοκή των συναδέλφων μας από την Αττική Οδό. Σε διαφορετική περίπτωση η αρμόδια Ανώνυμη Εταιρία οφείλει να προβεί στην αποζημίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το ΠΣ».

“Ζητάμε την άμεση απεμπλοκή των Πυροσβεστών από την Αττική Οδό, σε διαφορετική περίπτωση η Α.Ε οφείλει να προβεί στην αποζημίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το ΠΣ”