ΑΤ Αμαρουσίου: Συνελήφθη ύστερα από διένεξη με δικαστικό επιμελητή ο Θανάσης Λάλας

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου οδηγήθηκε  ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας.

Διένεξη με δικαστικό επιμελητή, όπως αναφέρει το mononews.gr, είχε ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διένεξη με την Αδριανή Ζουναλή, η οποία δικαιώθηκε στο Πρωτοδικείο. Με βάση την πρωτόδικη απόφαση επιβλήθηκε στον Θανάση Λάλα πρόστιμο ύψους #€187.000, το οποίο θα έπρεπε να καταβάλει στην εναγόμενη.

Δικαστικος επιμελητής, αναζήτησε στην οικία του στην Κηφισια, το δημοσιογράφο προκειμένου να του επιδώσει την απόφαση, σύμφωνα με την οποία, είτε θα έπρεπε να προχωρήσει στην κατάσχεση της περιουσίας του είτε στην εξόφληση του ποσού. Ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να γίνει επίδωση, καθως ο Θανάσης Λάλας, δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν αναζήτήθηκε, ωστόσο εμφανίστηκε το απόγευμα της ίδιαςα ημέρας και αποχώρησε  πριν τις 7.00 το επόμενο πρωί, ώρες που δεν λειτουργούν οι Δικαστικές Υπηρεσίες.

Η Ανδριανή Ζουναλή, προσέφυγε εκ νέου στα Δικαστήρια και κατάφερε να λάβει άδεια νυχτερινής εκτέλεσης της πρωτόδικης απόφασης του Δικαστηρίου, προκειμένου ο Θανάσης Λάλας να λάβει γνώση της απόφασης προς εκτέλεση της ποινής και να προχωρήσει στην εξόφληση του προστίμου. Τελικά, ο δικαστικός επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο στο Golden Hall, κατά την διάρκεια παρουσίασης έργων τέχνης στο κατάστημα της Λιάνας Βουράκη κι επιχείρησαν να εκτελέσουν την αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

Ο επιμελητής, όπως έχει δικαίωμα, ζήτησε να γίνει σωματικός έλεγχος στον Θανάση Λάλα, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάσχεση όπου χρηματικού ποσού που είχε πάνω του. Η κίνησή του όμως προκάλεσε τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με το mononews –  επιτέθηκε στο δικαστικό λειτουργό, και προσπάθησε να παρεμποδίσει την ενέργεια της αναγκαστικής εκτελέσεως. Με τη σειρά του ο δικαστικός επιμελήτής, ζήτησε τη συμβολή της Αστυνομίας και ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Αλληλομυνήθηκαν οι εμπλεκόμενοι

Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 20.33 (10/10) ο  δικαστικός επιμελητής μήνυσε τον Θανάση Λάλα για παραβίαση δικαστικής απόφασης και απείθεια. Παράλληλα ο  Θανάσης Λάλας μήνυσε τον δικαστικό επιμελητή για ψευδή καταμήνυση και εξύβριση. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.