Άλλος ένας συνάδελφος έφυγε στο βωμό του καθήκοντος

Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για το θάνατος του Αστυνομικού της ΔΙΑΣ, Βαγγέλη Νοϊδη

“Ως Ομοσπονδία, εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη όλων μας για τον απροσδόκητο χαμό ενός ακόμα συναδέλφου μας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αυτή τη φορά, που τραυματίστηκε σήμερα το μεσημέρι θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, ενώ κατευθυνόταν με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων, στο χώρο εκδήλωσης πυρκαγιάς, μαζί με συνάδελφό μας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, το συνδικαλιστικό μας κίνημα βρίσκεται αντιμέτωπο με τις συνέπειες της επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας που επιτελούν άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, πασχίζοντας αθωράκιστοι να βγουν αλώβητοι από τις καθημερινές τους μάχες σε ένα άκρως εχθρικό γι’ αυτούς περιβάλλον.

Στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στον τραυματισθέντα συνάδελφό μας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η Ομοσπονδία μας θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά του με την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνούμε στο βωμό του καθήκοντος”.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.