ΑΛΙΜΟΣ: Τροχαίο σε συνοικιακό δρόμο. Ντεραπάρησαν δύο αυτοκίνητα.

Τροχαίο σε συνοικιακό δρόμο του Αλίμου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας αναστάτωσε τη γειτονιά. Το υπαίτιο όχημα, προσέκρουσε σε σταθμευμένο και τα δύο αυτοκίνητα ντεραπάρησαν στη μέση του δρόμου.

image

Το μαύρο Mercentes κινούμενο επί της οδού Μεσσήνης στον Άλιμο (18/03), είχε αναπτύξει ταχύτητα, όταν η οδηγός του έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο παρκαρισμένο Peugeot. Ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση στο σταθμευμένο όχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα, να ντεραπάρουν στη μέση του δρόμου.
image

Η ιδιοκτήτρια του Peugeot, Βαρβάρα Τσουράπη, προπονήτρια Ταεκβοντό του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ στον Άλιμο, περιέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τη δυσάρεστη εμπειρία της.
“Παρκαρισμένο ήταν και το πρωί έπεσε η άλλη επάνω… με πόσα χλμ ούτε η ίδια θα θυμάται μάλλον!! Δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα, με το ένα χέρι υπέγραφε την κατάθεση της και με το άλλο τακτοποιούσε τα ραντεβού της (ιατρός η τάδε έφη κυρία) βλέπεις την μερσεντες θα την αντικαταστήσει γρήγορα!!Ήταν θαύμα που δεν περνούσε κάποιος περαστικός!!
Τρέχουν σε συνοικιακά δρομάκια λες και είναι στην εθνική οδό!! Άλλοτε μιλάνε στο κινητό άλλοτε χάνουν την αίσθηση του γκαζιού!! Έχασε τον έλεγχο του δικού της και έπεσε πάνω στο δικό μου.
Με την ταχύτητα που έτρεχε το πέταξε στον αέρα και έφυγε και εκείνη τούμπα. Είναι κωμικοτραγικά τα πράγματα δυστυχώς..Τρέχουν σφαίρα την ανηφόρα, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν σε παρκαρισμένα. Δυστυχώς υπάρχει θέμα στο συγκεκριμένο σημείο…
Πρέπει να πάρουν χαμπάρι ορισμένοι ότι πρέπει να σέβονται τις ανθρώπινες ζωές και να μην τρέχουν σαν τρελοί , είναι σημείο που καθημερινά κυκλοφορούν άνθρωποι , παιδάκια , ζωάκια , καλώς ή κακώς υπάρχει ένα πάρκο και μαζεύει κόσμο!!
Μετά το σημερινό σκηνικό προειδοποιώ τον επόμενο οδηγό που θα σκεφτεί να ανέβει τη Μεσσήνης με πάνω από 40 χλμ. θα τον κατεβάσω από το μαλλί έξω από το αυτοκίνητο και ας μου κάνει μήνυση μετά!!
Την επόμενη φορά μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός και να μην σταματήσει η φόρα του πάνω σε κάποιο παρκαρισμένο πεζό 106 αλλά σε κάποιον πεζό άνθρωπο!! Και ναι είναι απειλή αυτό!! Τα φιλιά μου σε όλους!!”.

Πηγη

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport