Άλιμος: “Την έσπρωξε ενστικτωδώς και σώθηκε”- Παρασύρθηκε από το Τραμ, ενω διέσχιζε με την 9άχρονη βαπτιστήρα του τις γραμμές

Στην προσπάθειά του να περάσει απέναντι, παρασύρθηκε από το ΤΡΑΜ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Στο ύψος της κεντρικής εισόδου της «Ακτής του Ήλιου», στον Άλιμο (14/08), ο 61άχρονος με την 9άχρονη βαφτιστήρα του, στην προσπάθειά τους να περάσουν από σημείο χωρίς διάβαση μέσα από τις γραμμές, παρασύρθηκε από το ΤΡΑΜ με κατεύθυνση προς Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο μηχανοδηγός του ΤΡΑΜ, στους Αστυνομικούς της Τροχαίας, οταν Α αντιλήφθηκε τον 61άχρονο και την ανήλικη επιχείρησε να ακινητοποιήσει το συρμό, χωρίς να ανταποκριθεί ακαριαία το σύστημα πέδησης λόγω της μικρής απόστασης.
«Δεν πίστευα ότι θα περάσουν απέναντι…Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου. Ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε» φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά στους Αστυνομικούς.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  το πτώμα του άντρα μεταφερθηκε στο Ασκληπιείο. Η 9άχρονη παρελήφθη από τη μητέρας της η οποία κλήθηκε στο σημείο. «Ηρθε ο νονός της μικρης, την πήρε για μπάνιο στην «Ακτή του Ήλιου. Δεν ξέρω πως ακριβώς έγινε, αλλά μου είπαν πως έσωσε από τον θάνατο και την κόρη μου. Την έσπρωξε ενστικτωδώς και σώθηκε».

Στα 2m από το σημείο του δυστυχήματος, υπάρχει διάβαση πεζών

Τα δυστυχήματα ειδικότερα το καλοκαίρι αυξάνονται καθώς οι πολίτες περνούν από τις γραμμές και αποφεύγουν τη διάβαση ενώ κάποιοι φορούν ακουστικά, ακούγοντας δυνατά μουσική και ενώ μιλούν στο κινητό με αποτέλεσμα να μη αντιλαμβάνονται τη διέλευση του ΤΡΑΜ