Αλιμος: Προφυλακίστηκε ο καθηγητής Γυμνασίου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε μαθήτριά του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μαθήτριας του

Ενώπιον του 9ου ανακριτή, ολοκληρωσε την απολογία  του (10/01) ο 52χρονος καθηγητής Γυμνασίου του Αλίμου, Δημήτρης Μανδηλαράς, ο οποίος αναγνώρισε ότι αυτή η επαφή που είχε αναπτύξει με την μαθήτρια της Γ Γυμνασίου ήταν λάθος, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο άρχισε η επικοινωνία του με τη 14χρονη .

Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι άρχισε να συνομιλεί με ττην έφηβη μαθήτρια με αφορμή φωτογραφίες που είχε λάβει μετα από μία σχολική εκδρομή στα τέλη Οκτωβρίου.

Ενώ φέρεται να αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ασελγησε στη μαθήτρια και υποστήριξε ότι μόνο μία φορά την φίλησε στο λαιμό μετά από δική της παρότρυνση και την άγγιξε χαμηλά στη μέση κατά λάθος όταν τον αγκάλιασε.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο καθηγητής άκουσε την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα που τον έθεσαν σε προσωρινή κράτηση και πρόκειται να οδηγηθεί σε Σωφρονιστικο Κατάστημα Κράτησης.