Άλιμος: Επίθεση με πέτρες κατά περιπολικού- Τρεις προσαγωγές υπόπτων ως δράστες της επίθεσης

Με τα πληρώματα των περιπολικών και τους ενστόλους της ΕΛΑΣ σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενόψει της 6ης Δεκέμβρη, επίθεση δέχθηκε πλήρωμα περιπολικού σε περιπολία διερχόμενο εξωτερικά από τον ΙΝ του Αγίου Νικολάου

Με πέτρες επιτέθηκε οργανωμένη ομάδα περίπου 10 ατόμων, το βράδυ του Σαββάτου  (05/12-21.30) στο πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης όταν το εντόπισαν εν κινήσει να διέρχεται από την οδό Νίκης, πλησίον του ΙΝ Αγίου Νικολάου στον Άλιμο . Κατά την επίθεση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές. Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ωστόσο αναφέρουν ότι για την επίθεση από τα πληρώματα σε αναζητήσεις, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές υπόπτων.

Η επίθεση σημειώνεται λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν αντιεξουσιαστές (05/12-18.20) σε αιφνιδιαστική καταδρομική συγκέντρωση εξωτερικά του ΑΤ Κολωνού με επίθεση στους Αστυνομικούς των Μέτρων Τάξης , με τους δράστες να απωθούνται από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ απέρριψαν τρικάκια φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην “κρατική καταστολή”.