Αλιμος: Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι ανήλικο- Συνέλαβαν τους δράστες ΔΙΑΣ

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε και ένας τραυμάτισε με μαχαίρι 14χρονο στα πλευρά ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές των δραστών

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, το επεισόδιο είχε αφετηρία εντός αστικού λεωφορείου μεταξύ της παρέας οκτώ ανήλικων- έξι αγόρια και δυο κορίτσια- και αφού του επιτέθηκαν, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου και ένας τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σόφια όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ, και προχώρησε σε εννέα προσαγωγές εκ των οποίων οι οχτώ ηλικίας μεταξύ 14- 16ετων κι ένας 19χρονος, μεταξύ των οποίων οι δράστες. Το πρωί (14/07) αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ανηλίκων, καθώς στην κατοχή τους  κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος και το μαχαίρι.

Όπως προέκυψε για 16χρονο εκ των συλληφθέντων,  είχε απασχολήσει μαζί με δύο ακόμα άτομα ηλικίας 19 και 16 ετών είχαν συστήσει συμμορία και ενεργούσε επιθέσεις σε ανήλικους στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης και τους αποσπούσαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Μέχρι τη στιγμή είχαν πραγματοποιήσει πέντε ληστείες σε βάρος εννέα ανηλίκων ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ενώ ανέβαζαν και φωτογραφίες τις πράξεις τους στο διαδίκτυο.

Ο ανήλικος αναγνώρισε τρία από τα άτομα της επίθεσης ωστόσο δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει το δράστη της επίθεσης σε βάρος του με μαχαίρι.