ΑΤ Ακρόπολης: Έκαψαν υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας και διέφυγαν μέσα στον κόσμο (video)

Με τους δράστες της καταδρομικής επίθεσης σε βάρος των Αστυνομικών του ΑΤ Ακρόπολης να έχουν διαφύγει μέσα στον κόσμο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μασκαράτες, Πυροσβέστες και Αστυνομικοί, ενεργούσαν κατάσβεση στα δύο υπηρεσιακά οχήματα που είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

Λίγα μέτρα από την Ακρόπολη και την τουριστική πλευρά της Αθήνας, η οργανωμένη “μασκαράτα” κινήθηκε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους Αστυνομικούς και έφτασε έξω από το ΑΤ Ακρόπολης (02/03), στο Κουκάκι. Με μολώτοφ, επιτέθηκε στο φυλάκιο του σκοπού, ενώ σε δυο σταθευμένα υπηρεσιακά οχήματα της Ασφάλειας, ξέσπασε φωτιά.

NantiaReport_ΑΤ Ακρόπολης_ε920190303_215116

Οι δράστες διέφυγαν ανάποδα τη Δημητρακοπούλου προς Συγγρού, ενώ παρά τις αναζητήσεις δεν εντοπίσθηκαν οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση. Όπως επισημαίνουν στο NantiaReport.gr Αστυνομικές πηγές, αν και είχε επισημανθεί η εντονη κινητικότητα στο “χωρο”, δεν θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί μια καταδρομικού τύπου επίθεση.

Ιδιαίτερο ωστόσο ενδιαφέρον φέρεται να συγκεντρώνει η επικείμενη προκήρυξη και η υπογραφή που θα φέρει στον αιτιολογικό ισχυρισμό των συντακτών για τα κίνητρα της επίθεσης.

Προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.