Ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του αναπληρωτή Υπουργού του με οδηγό την κόρη του, και βρέθηκε απο την Αγ.Παρασκευή .. στη Γλυφάδα

Καταγγελία στο Nantiareport.gr αναφορικά με μετακίνηση Ανθυπαστυνόμου, ο οποίος είχε ελέγξει την κόρη του πολιτικού προϊσταμένου του, της αφαίρεσε τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος και τον μετέθεσαν …στη Γλυφάδα.

Παραθέτουμε την καταγγελία όπως έχει αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Nantiareport.gr

“….Πριν τρείς μήνες Ανθυπαστυνόμος της Τροχαιας Αγιας Παρασκευης με κλιμάκιο της Υπηρεσίας, διενεργούν ελέγχους αλκοτεστ σε διερχόμενους οδηγούς. Πρόκειται για Ανθυπαστυνόμο με εμπειρία στην Τροχαία και αυστηρός στην τήρηση του ΚΟΚ.

Μεταξύ των ελεγχομενων, ήταν και νεαρή οδηγός οχήματος, όπως διακριβώθηκε κατα τον έλεγχο των Αστυνομικών στη συνέχεια, η οποία εντοπίσθηκε στο αλκοτεστ, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως ορίζεται από τον ΚΟΚ, ο Ανθυπαστυνόμος προέβη στα νόμιμα. Επέβαλε ακινητοποίηση του οχήματος και αφαίρεσε τα στοιχεια της οδηγού -δίπλωμα- και του αυτοκινήτου -άδεια κυκλοφορίας  και πινακίδες-. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, διακριβώθηκε ότι ανήκει  στον αναπληρωτή Υπουργο ΠΡΟΠΟ ενω οδηγός ηταν η κόρη του.

Η νεαρή οδηγός αναγνωρίζοντας την παράβαση στην οποία είχε υποπέσει, παρέλαβε την κλήση της χωρίς να προβάλλει διαμαρτυρία.

Στις πρόσφατες τακτικές Μεταθέσεις του Ιουνίου, ο Ανθυπαστυνόμος  πατέρας δύο νηπίων με τη σύζυγό του πωλήτρια και ωράριο πρωί- απόγευμα, ενημερώθηκε ότι το Συμβούλιο Μεταθέσεων αποφάσισε τη μετακίνησή του σε Υπηρεσία της Γλυφαδας, χωρίς να έχει υποβάλει σχετικό αίτημα ο ίδιος.

Είναι απόλυτα κατανοητή η μετακίνηση Αστυνομικών για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών και η εκπλήρωση αιτημάτων τους.  Η μετακίνηση του Ανθυπαστυνόμου, σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για τη μετάθεσης του από το Συμβούλιο.

Ήταν πρόταση του Υπουργού κ.Τόσκα προς το Συμβούλιο Μεταθέσεων ή  τα μέλη του, που αποφάσισαν την έκτακτη μετακίνησή του Ανθυπαστυνομου  (δεν) ήξεραν ότι θα τον εκθέσουν;..”