Αιτωλοακαρνανία: Οδηγό ΚΤΕΛ κατήγγειλε οδηγό φορτηγό ότι τον απείλησε με κυνηγετικό, σε επεισόδιο για την προτεραιότητα στο δρόμο

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας ενημέρωσε την Αστυνομία με τον οδηγό του φορτηγού, να διαφεύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και αναζητείται

Το επεισόδιο μεταξύ των επαγγελματιών οδηγών βαρέως τύπου οχημάτων, προκάλεσε κινητοποίηση στις τοπικές Διευθύνσεις Αστυνομίας, μετά απο καταγγελία οδηγού του ΚΤΕΛ Αιτλωοακαρνανίας, σε βάρος οδηγού φορτηγού, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο 60χρονος  οδηγός του φορτηγού, είχε αντίθετη πορεία στο δρόμο από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτλωοακαρνανίας. Λόγω στενότητας του δρόμου, τα δύο βαρέως τύπου επαγγελματικά οχήματα με κίνηση σε αντίθετη κατεύθυνση δε χωρούσαν να περάσουν ταυτόχρονα από το ίδο σημείο και οι οδηγοί βρέθηκαν σε φραστική αντιπαράθεση που οδήγησε σε λογομαχία.

Όπως καταγγέλλει ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείου που διασταυρώθηκαν το φορτηγό με το λεωφορείο, κοντά στο χωριό, ο 60χρονος φορτηγατζής, τον περίμενε ενώ φέρεται να τον απείλησε με κυνηγετικό όπλο που κατείχε.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ ενημέρωσε την Αστυνομία ωστόσο ο 60χρονος οδηγός του φορτηγού, όταν το αντιλήφθηκε αποχώρησε από το σημείο, και αναζητείται.