Αιτωλοακαρνανία: Ο διαβόητος Αλβανός κακοποιός της συμπλοκής του Βύρωνα, συνεργός του Μαριαν Κολλα

Επικίνδυνος Αλβανός ποινικός με ένοπλες συμπλοκές με Αστυνομικούς μεταξύ των συλληφθέντων στο ιστιοφόρο με τον 1τ κοκαΐνης

Στην επιχείρηση των Αρχών στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία  της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής με συνδρομή της ΕΚΑΜ, στην οποια κατάσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερη του 1.181τονου σε Αγρίνιο και Αστακό, συνελήφθησαν 10 αλλοδαποί Αλβανοί και Μαροκινοί.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο Αλβανός κακοποιός Sandër Pemaj,, στενός συνεργάτης του νεκρού από πυρά της ΕΚΑΜ σε καταδίωξη έξω από το Βουτσαρα  Ιωαννίνων (2013) του επίσης Αλβανού σκληρού κακοποιού δραπέτη στη μεγάλη απόδραση των 11Αλβανων από τις φυλακές Τρικάλων, Μάριον Κόλα.

Πρόκειται για το συνεργό του Αλβανού στην αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στον Βύρωνα στις 16 Φεβρουαρίου 2010, όταν εγκλωβίστηκε στον ακάλυπτο χώρο αρτοποιείου απέρριπτε χειροβομβίδες στους Αστυνομικούς, δύο από τους οποίους είχαν τραυματιστεί. Στην καταδίωξη των δραστών ληστείας σε κατάστημα με κινητά από τα πυρά των αστυνομικών είχε χάσει τη ζωή του 25άχρονος Αλβανός που περνούσε από το σημείο και απο εσφαλμένη εντύπωση είχε δεχθεί πυρά της επιχειρησιακής μονάδας της ΕΛ.ΑΣ .

Ο Αλβανός Sandër Pemaj, έχοντας εκτίσει συνολικά 16 χρόνια, αποφυλακίστηκε (2018) και εντάχθηκε στη μαφία της διακίνησης σκληρών ναρκωτικών.

Στην απόδραση των 11Αλβανων από τις φύλακες Τρικάλων, κατά τη διάρκεια καταδίωξης σε αναζήτηση των επικίνδυνων κακοποιών σε εμπλοκή με αστυνομικούς από τα πυρά των Αλβανών είχε δολοφονηθεί η 25χρονηά Κατερίνα Ζώγαλη, στα Ίσθμια Κορινθίας και είχαν δολοφονήσει σε φονική ενέδρα  τον 37άχρονο Αρχιφύλακα  Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο Βοιωτίας.