Αιματηρό επεισόδιο σε δίκη χούλιγκαν- Ένας τραυματίας από μαχαίρι

Σοβαρό επεισόδιο στο Εφετείο Αθηνών κατά τη διεξαγωγή δίκης οπαδικης βίας, με τουλάχιστον ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι, σε οπαδό αντίπαλης ομάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, περίπου 30 άτομα οπαδοί του Παναθηναϊκού  προσέγγισαν δύο άνδρες οπαδούς του Ολυμπιακού στην οδό Λουκάρεως στη συμβολή της με τη Ραγκαβή έξω από το Εφετείο Αθηνών και ο ένας δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα μαχαίρι.

Αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου και της βίαιης συμπλοκής περιγράφει, «Κατέβηκαν με κλωτσιές και κάποιος από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι. Τον μαχαίρωσαν στο πίσω μέρος του μηρού. Δεν κατάλαβα αν τους γνωρίζει. Κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια δίκη. Ήταν ανελέητο ξύλο με γροθιές και μπουνιές. Ο άνθρωπος ήταν ήδη στα γόνατα και φώναζε βοήθεια. Ήταν γύρω στα τριάντα-κάτι, οι υπόλοιποι ήταν μικρότεροι, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκουλοφόροι.

Ο άνθρωπος σώθηκε από τους αστυνομικούς που ήταν στην κλούβα και πέταξαν τρεις κροτίδες με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο όχλος και να φύγει στα στενά. Ο άνθρωπος αυτός ενώ είχε μαχαιρωθεί δεν το είχε καταλάβει και ξαφνικά βλέπουμε μια λίμνη αίματος. Τότε ήρθε και ο δικηγόρος τους.

Πήραμε ένα μαντήλι και μια ζώνη από μια γιαγιά. Τον έβαλε στο αμάξι του ο δικηγόρος του και τον πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν τουλάχιστον 20 άτομα.»

Οι Αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν άμεσα, και προχώρησαν σε απαραίτητη χρήση μέσων σε απώθηση των χούλιγκανς. Αναφορά για πυροβολισμό δεν επιβεβαιώνεται καθώς πρόκειται για κρότου λάμψης από τα υλικά μέσα των αστυνομικών οι οποίοι προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων τα οποία εντοπίσθηκαν εντός οχήματος, στο εσωτερικό του οποίου έφεραν κοντάρια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στη συμπλοκή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Για το επεισόδιο διεξάγει έρευνα η Ασφάλεια Αττικής.