Αίγιο: Κατολίσθηση στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών λόγω του Elias- Μποτιλιάρισμα στο σημείο

Κατολίσθηση λόγω της κακοκαιρίας, στην Εθνική Οδό Κορίνθου- Πατρών, στο ύψος το Αιγίου, με εκατοντάδες οδηγούς να παραμένουν ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους

Η σφοδρή βροχόπτωση του φαινομένου Elias προκάλεσε κατολίσθηση (25/09-18.00) στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά καθώς επίσης τμήμα της νέας Ε.Ο.Κορίνθου – Πατρών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με παραχώρηση λωρίδας στο αντίθετο ρεύμα, ενώ παρατηρούνται καθυστερήσεις .

Η κακοκαιρία Elias είχε σε εξέλιξη σε Αχαΐα και Κεντρική Ελλάδα

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη κατά τις βραδινές ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα ενταθούν. Τα φαινόμενα αναμένεται απόψε (25/09) να επηρεάσουν τη Θεσσαλία -τους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων καθώς και τα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας- καθώς και τη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και τη Στερεά. Πρόσκαιρα είναι πιθανό να επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βόρεια Πελοπόννησος.