Αίγιο: Εκτροχιασμός τρένου σε λουνα παρκ- Μητέρα με τα τρία παιδιά της τρ

Ατύχημα με βαγόνι του εναέριου τρένου σε λούνα παρκ του Αιγίου στο οποίο επέβαινε μητέρα με τα τρία της ανήλικα παιδιά, όταν εκτροχιάστηκε απορρίπτοντας τους τέσσερις επιβαίνοντες στο έδαφος.

Το εναέριο τρενάκι λούνα παρκ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρεκκλίνει της πορείας του στις ράγες και εκτροχιάζεται (12/12-20.00) το ττελευταίο βαγόνι πέφτει στο έδαφος και παρασύρει τους τέσσερις επιβαίνοντες.

tren03

Πρόκειται σύμφωνα  με πληροφορίες για  39άχρονη μητέρα και τα τρια ανήλικα παιδιά της, ηλικίας -4ων 5χρόνων και 12ετών-. Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο κάτω μέρος της κατασκευής και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί περίπου 20′ λεπτά αργότερα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας όπου διαγνώστηκε μετατόπιση σπονδύλων. Για προληπτική νοσηλεία επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αιγίου. Ενω τα ανήλικα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Το τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που τοποθετήθηκαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, για ψυχαγωγία την εορταστική περίοδο. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Αστυνομία, ενω έρευνα διεξάγεται και για το αν ειχαν ακολουθηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του τρένου ψυχαγωγίας στο λούνα παρκ, το οποίο τοποθέτησε και διαχειρίζεται ιδιώτης.

_____________

* Ρεπ. Πέπη Σπηλιωτοπούλου, Filodimos.gr