Αίγιο: “Έκλεψε” το σπίτι του και “εξαφανίστηκε” για να… τον δείξει η τηλεόραση

Εξαφανίστηκε από το σπίτι του, προκάλεσε τεχνίτη αναστάτωση στο χώρο, με τους γονείς του να ανησυχούν για αρπαγή του.

Το  βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (06/04) μετα την περιφορα του Επιταφίου, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου κλήθηκαν σε διάρρηξη, με τον 29άχρονος γιο της οικογενειας να έχει “εξαφανιστεί” από το φαινομενικά παραβιασμένο σπίτι, στο δρόμο προς το χωριό Σελινούντας, και τους γονείς του να εκφράζουν φόβους για τη ζωή του. Ο πατέρας του 29άχρονου, κατά την περιφορά των Επιταφίων, ειδοποίησε την Αστυνομία όταν δέχθηκε στο κινητό του κλήση για ενεργοποίηση του συναγερμού  στο σπιτι. Η ανησυχια του ενταθηκε καθώς ο γιος του, δεν είχε ακολουθήσει στην περιφορά του επιταφίου καθώς είχε πυρετό, και είχε παραμείνει στο σπίτι. Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και εντόπισαν ίχνη παραβίασης στο χώρο, ενώ περίπου €1000 και κοσμήματα, είχαν κλαπεί με τον 29άχρονο να μη βρίσκεται στο δωμάτιο του.

Παρα τις επικοινωνίες, οι γονείς του εξέφρασαν την ανησυχια τους, στο ενδεχόμενο να είχε απαχθεί, καθως ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις τους.

Αστυνομικές δυνάμεις από την Πάτρα, ερεύνησαν την περιοχή και τις κάμερες ασφαλείας

Μεχρι τα ξημερώματα του Μ.Σαββάτου (07/04- 04.30) Αστυνομικοί πλήρωμα περιπολικού, επέστρεφε στην Πάτρα από την Παλαιά Εθνική Οδό, στο Λαμπίρι, εντόπισαν νεαρό άνδρα να περπατά στο δρόμο μόνος του, εμφανώς ταραγμένος και τον σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων.

Όπως προέκυψε ηταν  ο αναζητούμενος 29άχρονος, ο οποίος στην κατάθεσή του, ομολόγησε πως αφαίρεσε τα χρήματα της οικογένειάς του και εξαφανίστηκε γιατί ήθελε να τραβήξει την προσοχή των γονιών του και… ίσως και να τον δείξει η τηλεόραση.

Ο 29άχρονος αντιμετωπίζει πλημμεληματική κατηγορία της υφαίρεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

___________

* patrasevents.gr