Αίγιο: Ακαριαίος ο θάνατος της γιαγιάς και του εγγονού της- Πραγματογνώμονας στην υπόθεση

Διαβιβάστηκε η ιατροδικαστική έκθεση για τον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας που επέφερε το θάνατο στη γιαγιά και τον εγγονό της στο Αίγιο όταν παρασύρθηκαν από τον 28άχρονο οδηγό.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, ο θάνατος της 67άχρονης γυναίκας και του 15μηνών εγγονού της ήταν ακαριαίος. Το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η 67άχρονη ήταν πολυτραυματίας καθώς εφερ κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα.

Κούγιας: Αθώος ο 28χρονος για το περιστατικό του 2016

Ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος του 28άχρονου για την παλιότερη εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη, δήλωσε, «Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας […] Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανέναν»
Ο 28άχρονος οδηγός, σύμφωνα με την υπεράσπιση, παραμένει υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, ενώ οι συνήγοροι του επανέλαβαν την πρόταση τους για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια των θυμάτων.

Στηννπιινικη μεταχείριση της υπόθεσης, μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία από την Τροχαία Πατρών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Για την υπόθεση η Τροχαία έχει ορίσει πραγματογνώμονα ως παράσταση ΤΟΝ Δημοσίου ο οποίος θα εξετάζει το όχημα για τις συνθήκες τους δυστυχήματος.