ΑΙΓΑΛΕΩ: Ταυτοποιηθηκε η σορός του άνδρα που εντοπίσθηκε τεμαχισμένη. Προσήχθησαν μέλη της οικογένειας του

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ως δράστες της δολοφονίας του, μέλη της οικογένειας του άνδρα, εξετάζονται σε προσωπικά τα κίνητρα της δολοφονίας.

image

Από την ιατροδικαστικη εξέταση είχε διαπιστωθεί ότι οι δράστες είχαν επιχειρήσει επιμελώς να αποκρύψουν την ταυτότητα του θύματος. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, η φωτογραφία που ελήφθη κατά την ιατροδικαστικη πράξη της νεκροψίας νεκροτομής(24/09), πραγματοποιήθηκε αντιπαραβολή στη βάση δεδομενων και με τη χρήση προγράμματος έγινε ανάκτηση της απεικόνισης του, ώστε να οδηγηθουν σε προσδιορισμό της ταυτοποίησης στοιχείων του. Ο άνδρας ο οποίος ήταν κάτοικος εν ζωή, της περιοχής του Αιγάλεω, αναζητούσε η κόρη του, η οποία δήλωσε την εξαφάνιση του (25/09) και από φωτογραφία τον αναγνώρισε. Πέντε τα μέλη της οικογένειας του τα οποία εξετάζονται ως ύποπτοι για τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό του άνδρα, με τα κίνητρα να προσδιορίζονται σε οικονομικά με προσωπικό υπόβαθρο.
Η εξέταση της μασέλας την οποία έφερε ο άνδρας, προσδιόρισε την υπηκοότητα του θύματος σε Έλληνα, απο το υλικό το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί ενώ αναμένεται (26/09) η ολοκλήρωση της ιστολογικής εξέτασης για τον προσδιορισμό και της αιτίας θανάτου του.
Η σορός είχε εντοπισθεί (24/09-02.30) Κατά την κατάσβεση φωτιάς σε κάδους από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στο Αιγάλεω, με τη σορο να φέρει ακρωτηριασμό στον πηχιοκαρπικό στα άνω άκρα για την αποτροπη της ταυτοποίησης. Οι δράστες είχαν προκαλέσει με πριόνι διατομή (τεμαχισμό σορού στο ύψος της μέσης) προκειμένου να αποκρύψουν τη σορό, την οποία είχαν τοποθετήσει προηγουμένως σε σακούλα απορριμάτων, προκαλώντας φωτιά.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport