Αιγάλεω: Συνελήφθη Πακιστανός με συνεπιβάτιδα στο όχημά του έφηβη, για την οποία ειχε δηλωθεί εξαφάνιση, στη Θεσσαλονίκη

Σε αστυνομικό έλεγχο εντός οχήματος, στο οποίο επέβαινε Πακιστανός, εντοπίσθηκε ως συνεπιβάτιδα 14χρονη, στα στοιχεία της οποίας είχε δηλωθεί εξαφάνιση από περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας στην περιοχή του Αιγάλεω (19/03) 32χρονος Πακιστανός, καθώς σε έλεγχο στο όχημά του, εντοπίστηκε ως συνεπιβάτιδα 14χρονη για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση (10/03) από το σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς της ανήλικης είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης κι ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς ότι την εντόπισαν στην περιοχή του Αιγάλεω Αττικής.

Η μητέρα του 14χρονης ζήτησε την ποινική δίωξη του 32χρονου Πακιστανού, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι αδυνατεί να μεταβεί στην Αθήνα για να παραλάβει την ανήλικη κόρη της. Με εισαγγελική εντολή η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης ανατέθηκε σε οργάνωση μέριμνας ανηλίκων ώστε να φιλοξενηθεί προσωρινά σε δομή. Η 14χρονη υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Εναντίον του Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου και το παραπέμφθηκε (20/03) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.