Αιγάλεω: Ρομά εξαπάτησαν ηλικιωμένη, μπήκαν στο σπίτι της, την ξυλοκόπησαν βίαια και την έκλεψαν

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε του δύο Ρομά δράστες επίθεσης και βίαιου ξυλοδαρμού ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω, εγκαταλειποντας την αβοήθητη έχοντας αφαιρέσει τιμαλφή και λιγοστά χρήματα

 Η 80χρονη επέστρεφε από την πλατεία στο σπίτι της στο Αιγάλεω, το μεσημέρι της Κυριακής (07/03) όταν το όχημα των Ρομά την ακολούθησε και είδε να εισέρχεται στην οικία της.

Γυναίκα Ρομά που αποβιβάστηκε από τη θέση συνοδηγού, χτύπησε την πόρτα και ζήτησε από την ηλικιωμένης γυναίκα να τους προμηθεύσει νερό σε μπιτόνι ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και συνεργό της, ο οποίος βρίκε πρόσβαση και εισέβαλλε επίσης στην οικία της ηλικιωμένης. Η Ρομα αποχώρησε με την ηλικιωμένης να της μεταφέρει το μπιτόνι με το νερό ως την είσοδο της οικίας της ωστόσο ο συνεργός της παρέμεινε με πρόσχημα στο διαμέρισμα της 80χρονης.

Η υπέργηρη γυναίκα δέχθηκε επίθεση και ξυλοδαρμό μέσα στο σπίτι της, με το δράστη να της κόβει τα αυτιά καθως της τράβηξε τα χρυσά σκουλαρίκια που φορούσε. Αν και στον πρώτο όροφο διαμένουν τα παιδιά της γερόντισσας, η εισβολή και επίθεση των Ρομά ηταν ακαριαία, με το  Ρομα δράστη να διαφεύγει με τα κλοπιμαια.

Με μήνυση σε βάρος των Ρομά τα στοιχεία των οποίων έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, αν και εντοπίσθηκε ο κάτοχος του τροχοφόρου, δήλωσε ότι άλλος είχε το όχημα του και παραμένει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.