Αιγάλεω: “Ορίστε κάτι που έκαναν δύο Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Παίδες, συνεχίστε έτσι!”

Μια ανθρώπινη πράξη από δύο ενστόλους σε υπηρεσία να παράσχουν συνδρομή σε άτομο με αναπηρικό αμαξίδιο, προκάλεσε θετικά σχόλια για τους Αστυνομικούς και σκέψεις ότι “κάπου υπάρχει ακόμα ελπίδα για κάτι καλό”, σε όσους το αντιλήφθηκαν

(φωτο Γιάννης Σ.)

Οι δύο Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττική, την Πέμπτη (05/11) εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία τομέα στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Η ανταπόκριση των δύο Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ, σε συνδρομή βοήθειας σε άτομο με κινητικά προβλήματα, προκάλεσε την προσοχή διερχόμενων πολιτών από την περιοχή.

Τους δύο Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, να καθοδηγούν το αναπηρικό αμαξίδιο και να διευκολύνουν την κίνησή του στο πεζοδρόμιο μέχρι παρακείμενο κατάστημα τροφοδοσίας  στο οποίο κατευθυνόταν ο πολίτης με τα κινητικά προβλήματα, προφανώς για ψώνια, απαθανάτισε σε φωτογραφικό καρέ, πολίτης, ο οποίος δεν παρέλειψε και να τους ευχαριστήσει δημόσια .

«Επιτέλους κ μια όμορφη εικόνα!! Ορίστε κάτι που έκαναν δύο Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αντί να τρέχουν πίσω από κόσμο με λίγο κατεβασμένη μάσκα και να τους γράφουν! ΜΠΡΑΒΟ σας ήταν πολύ όμορφο που το είδα, με έκανε για λίγο να ξεχάσω … και να σκεφτώ πως κάπου μπορεί να υπάρχει ακόμα ελπίδα για κάτι καλό!!! Παίδες, συνεχίστε έτσι!..», σχολίασε ο πολίτης για τους δύο Αστυνομικούς που “συνάντησε” νωρίτερα στην περιοχή του Αιγάλεω .