ΑΙΓΑΛΕΩ: Επιχείρησαν να κάψουν σορο, εντοπίσθηκε τεμαχισμένο σώμα, από τους Πυροσβέστες.

Την ταυτοποίηση της σορού άνδρα, τεμαχισμενη και τοποθετημένη σε σακούλα απορριμάτων, με τους δράστες να έχουν επιχειρήσει να προκαλέσουν φωτιά αναζητά το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, και την σύλληψη των δραστών.

Ήταν λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα(24/09), όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση φωτιάς σε κάδους  στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Μούδρου, στο Αιγάλεω.
Πυροσβέστες, διεκριναν αναμεσα στις σακουκες δίπλα στον κάδο, το πτώμα άνδρα, στο οποίο είχαν προκαλέσει φωτιά και είχε υποστεί μερικά εγκαύματα.
Στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η σορός, έχει υποστεί διατομή κορμού- στο ύψος της μέσης- οι δράστες έχουν ακρωτηριάσει στο ύψος του πηχιοκαρπικού τα άνω άκρων- τα οποία παρά τις αναζητήσεις στον κάδο και τα απορρίματα, δεν εντοπίσθηκαν, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι επιχείρησαν να αποκρύψουν την ταυτότητα του θύματος, με τη σορό, να είχε τοποθετηθεί επιμελώς και είχε συσκευαστεί σε σακούλες απορριμάτων, με τα τραύματα να εχουν προκληθεί από πριόνι.
Αναμένεται η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικης εξέτασης για τον ακριβή προσδιορισμό θανάτου του άνδρα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport