Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Αντιστρατήγου Τσιριγώτη στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ

Με αφορμή το υπόμνημα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, για την κατάσταση στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, η Αντιστάτηγος της ΕΛΑΣ Γενικός Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Ηγεσίας του Σώματος στις επισημάνσεις που κατέθεσε με αναλυτικό υπόμνημά της η ΠΟΣΥΦΥ τις προηγούμενες ημέρες στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούσε τα μείζον ζητήματα για το ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Ταύρου στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Όπως ενημερωθήκαμε, η Ηγεσία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας να επισκεφθεί το ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. και να διαπιστώσει η ίδια τα όσα εμείς καταγράψαμε και καταθέσαμε.

Έτσι χθες το βράδυ, 17.2.2019 η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη επισκέφθηκε το ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Ταύρου και εισήλθε σε όλους τους χώρους προκειμένου να διαπιστώσει και η ίδια τα όσα επισημάναμε προ ημερών.

Πάγια θέση της Ομοσπονδίας είναι να αφουγκράζεται από το προσωπικό τα ζητήματα και τους προβληματισμούς και να τα μεταφέρει πρωτίστως στους αρμόδιους αποδέκτες αναζητώντας παράλληλα και λύσεις σε αυτά. Είναι όμως αξιέπαινο, η Φυσική Ηγεσία να ανταποκρίνεται τόσο άμεσα ( μας εκπλήσσει ιδιαίτερα ευχάριστα) για να διαπιστώσει και η ίδια από κοντά όσα της μεταφέρουμε. Είναι προφανές πως με τέτοιες αιφνίδιες επισκέψεις οι διαπιστώσεις αυτές θα είναι κοινές. Έτσι ευελπιστούμε πλέον στην επίλυση τους και την θεραπεία αυτών των τόσο σοβαρών προβλημάτων.

Μπόζιαρης Θωμάς, Β’ Αντιπρόεδρος ΠΟΣΥΦΥ