«Άγριος Μάης» ..στην επίθεση με μολώτοφ στο ΑΤ Ομόνοιας

Ο.. «Άγριος Μάης» ανέλαβε με ενυπόγραφο κείμενο σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου την επίθεση με μολώτοφ στο ΑΤ της Ομόνοιας.

Αποδίδουν στο Αστυνομικό Τμήμα ως “κέντρο μαζικών συλλήψεων”, “βασανιστηρίων”, “διώξεων και προωθήσεων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης”.

“Βία στη βία της εξουσίας”, καταλήγει το κείμενο της “συλλογικότητας”, «Άγριος Μάης».

Με αναφορά στα γεγονότα του Γκύζη (15/05 1985) με τη δολοφονία τριων Αστυνομικών απο τον αναρχικός Χρήστο Τσουτσουβή, μέλος της οργάνωσης Αντικρατική Πάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του τρίτου Αστυνομικού, “αλληλεγγυοι σύντροφοι” , οπως σημειώνουν, “15 Μάη 2017 επιτεθήκαμε με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, μαζί με κάποιες δεκάδες άλλων συντρόφων. Η αποφασιστικότητά του καταδρομικού εγχειρήματος, η συκρότησή του και ο απόλυτος αιφνιδιασμός των ένστολων βασανιστών, μας έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσουμε μέχρι την πόρτα της φωλιάς τους και να πυρπολήσουμε περιπολικά”.

Οι συντάκτες του κειμένου αναλαμβάνουν την ευθύνη για το μπαραζ καταδρομικών επιθέσεων από οργανωμένη ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων (15/05-02.30). Οι βάνδαλοι ταραξίες ενήργησαν ρίψεις μολώτοφ προς το Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια η επιτέθηκαν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου στην Πλατεία Κάνιγγος, και σε τρίτη “δραση” τους, επίθεση δέχθηκαν διμοιρίες ΜΑΤ στην Τοσίτσα, με αποκλεισμό της Πατησίων.