Αγνοούμενη με δήλωση εξαφάνισης “δήλωσε παρών” και κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση κατ εξακολούθηση

Εμφανίστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα του ευρύτερου τομέα Πειραιά και υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατριού της για σεξουαλική κακοποίηση,  κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ενω ήταν ανήλικη

Για την 20χρονη είχε δηλωθεί εξαφάνιση την περασμένη Τετάρτη (05/01) καθώς από τη. περασμένη Κυριακή (02/01) δεν είχε εμφανή παρουσία στο νησί των Κυκλάδων όπου ζει η οικογένεια της.

Η υπόθεση λαμβάνει ανεξέλεγκτη τροπη καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 20χρονη κατήγγειλε σε Αστυνομική Υπηρεσία του ευρύτερου τομέα Πειραιά βιασμό από τον πατριό της, κατ εξακολούθηση.

Η ενήλικη γυναίκα εμφανίστηκε το πρωί (08/01) δήλωσε παρών και σύμφωνα με την 20χρονη, φιλοξενείται από εξαδέλφη της. Η ίδια δήλωσε καλά στην υγεία της και ανέφερε ότι αποχώρησε με τη θέλησή της από το νησί, ενώ είχε εγκαταλείψει την οικία της δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την κακοποίηση και γιατί κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να την προστατεύσει. Η 20χρονη υπέβαλε και μήνυση εναντίον του πατριού της για σεξουαλική κακοποίηση, κατ’ εξακολούθηση από το 2016, ενώ ήταν σε ηλικία 15 ετών.

Μόλις ενημερώθηκε ότι την αναζητούν, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει σπίτι της και να καταγγείλει τον βιασμό της.

Με ενημερωτικό προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες αναζητείται για να συλληφθεί ο πατριού της νεαρής γυναίκας.